HITSA kevadkonverents 2016

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub 14.-15. aprillil rahvusvahelisele hariduskonverentsile „Fiiberoptiline haridustee“, mille fookuses on tehnoloogia efektiivsem kasutamine hariduses.

Kui vanasti liikusid teadmised inimeselt inimesele raamatute või silmast-silma kohtumiste kaudu, siis digiajastul võtab teadmiste jagamise üha enam üle valguskaabel. Paradigma muutus esitab teadmiste jagajale uusi nõudmisi, kuid pakub ka uusi nõudmisi, kuid samas pakub ka rohkelt võimalusi.

Konverentsil räägime, kuidas olukorda enda kasuks pöörata ning õpime teiste riikide kogemusest. Sõna saavad haridusteadlased ja praktikud Austraaliast, Indiast, Ameerika Ühendriikidest, Hollandist, Belgiast, Portugalist ja muidugi ka Eestist.

Muuhulgas tuleb arutlusele pilvetehnoloogia rakendamine hariduses, tüdrukud IT-s, õpianalüütika, MOOC-id, õpistenaariumid jpm. Samuti uuritakse, kuidas õpetajate ja õppijate digipädevusi strateegiliselt toetada, millised tehnoloogilised vahendid hõlbustavad õpetajate omavahelist pedagoogiliste oskuste jagamist ning kuidas aitavad digiajastu võimalused õpetajat teisest kultuurist õpilaste õpetamisel.

Konverentsi kahe päeva sisse mahub pidulik vastuvõtt Tallinna Lillepaviljonis, kus kuulutatakse välja aasta e-kursuse laureaadid.

HITSA hariduskonverents toimub Eesti Kunstimuuseumis (Weizenbergi 34 / Valge 1, Tallinn).

Konverentsil osalemiseks täitke hiljemalt 6. aprilliks registreerimisvorm.

Osavõtutasu 30 EUR

Tasu sisaldab konverentsi materjale, toitlustust ja vastuvõttu.

Lisa kommentaar